Er du i stand til at leve det liv du ønsker at på grund af din angst? Det er tid til at oprette en plan for stress og angst. Vejrtrækning øvelser kan gå en lang vej, samt terapi-sessioner og medicin. Læs toppe i denne artikel for at finde ud af om håndtering af stress, så du kan vælge, hvad der fungerer bedst for dig.

Angst kan forstyrre din vejrtrækning, hvilket medfører øget stress og ubehag, https://en.wikipedia.org/wiki/Anxiety men du kan arbejde for at genvinde kontrollen over det med bevidst teknikker. Langsomt tælle mens du indånder, og Nyd indånding og udånding dybt mens du tæller. For det bedste resultat, skal du vælge et sted, der er stille, så du kan øve dig kontrollere din vejrtrækning.

Le dagligt. Latter er virkelig den bedste medicin, og det kan reducere angst. Sidde til en humoristisk bog eller en komedie film. Du kan endda have en ven, der er godt for et grin. Med latter kan du finde lindring.

Efter at komme op hver dag, en bemærkning til at gentage positive udtalelser til dig selv. Tale om din plan for dagen og hvad dit mål er. Du nødt til at prøve dit bedste for at have din dag gå vej.

Finde nogen, du kender du kan stole på. Du vil kunne tale gennem dine følelser af angst med denne person. Hvis du har en betroet person til at drøfte problemerne med, kan du forhindre fældefangst følelser indeni. At undgå dine følelser kan i sidste ende gøre tingene værre.

Altid tænke på positive i dit liv. Gør det til en vane ud af notering nogle af disse ting hver aften, som du går til at sove, og i morgentimer når du vågen. Fokusere på disse positive resultater vil holde negative tanker fra at finde deres vej ind i dit sind og derfor nedsætte hyppigheden af bekymrede øjeblikke.

Det er nødvendigt at have en afbalanceret og nærende kost, men endnu mere kritisk når angstanfald er involveret. Du har brug for vitaminer og næringsstoffer, ikke junk food, at undgå angst angreb.

En dagbog er en fantastisk måde at hjælpe med at administrere din angst. Ofte, vil folk lade stress opbygge uden at udtrykke det, indtil det overvælder dem. Når du er købedygtig komme ud alle disse ting ind i en kladde, så du er i stand til at tænke over hvad der foregår mere klart. Dette virker meget bedre end at tænke om fortiden og fremtiden hele tiden.

Ikke flaske i alle problemerne, snakke med nogen! Du vil kun føle sig værre hvis du flaske alle dine følelser op inde. Frigive dem kan mindskes angst og gøre du føler dig bedre.

Du skal lære at være accepterende over ting, der ikke visse. Dit liv vil ikke være mere forudsigelig som følge af du bruger tid på at bekymre sig om alle de ting, der kunne gå galt. Dette kan forhindre dig i at nyde de gode ting i øjeblikket foregår. Du behøver ikke en øjeblikkelig løsning på alle problemerne, så Lær at omfavne usikkerheden af livet. Personlig integritet er viktig

Ændre den kemiske make-up af din hjerne med motion. Når din serotonin niveauer er lave det kan forårsage angst, men dette kan afhjælpes med motion. Serotonin og dopamin er naturlige afslapning af hjernen, og du kan øge deres produktion af motion, uanset om det tendens haven, gå eller arbejder. Dette hjælper med både angst og depression, hvilket gør det en dobbelt positiv.

Tale med nogen om hvad der plager dig. En god support system kan gøre underværker for at løse din angst. Taler om de problemer, du oplever kan være en fordel og det kan reducere din angst niveauer så godt at det bliver fortvivelse.

Være sikker på at følge disse tips, når du føler dig angst. Nogle metoder vil arbejde for dig mere end andre, og håndtering af stress kan være hårdt. Være tålmodig og huske på, at din indsats vil blive belønnet, når du bliver i stand til at styre din stress